Folie voorzien van fullcolor bedrukking is er zoveel mogelijkheden als dat er smaken zijn… Praktisch alle afbeeldingen kunnen op groot of klein formaat op zelfklevend materiaal worden aangebracht.
In 99 van 100 gevallen wordt het printwerk dan voorzien van een laminaat waardoor de afbeeldingen langer zullen meegaan dan zonder laminaat.
Dit laminaat kan een mat/satijn of glanzend oppervlak hebben, waarbij meestal binnenwerk voor een mat/satijn laminaat gekozen wordt en bij buitenwerk voor een glanzend laminaat.

Fullcolor bedrukkingen kunnen worden afgedrukt op een wit medium of een helder medium. Eventueel kan een print op een helder medium in spiegelbeeld geprint worden en afgelamineerd worden met een witte laag, de print kan dan aan de binnenzijde van glas worden aangebracht en heeft dan niet te lijden onder weersomstandigheden. De levensduur is dan lang.
Natuurlijk kan deze heldere print ook zonder wit laminaat aangebracht worden op het glas, het doorzicht, door de print, blijft dan.

Ook kan er op glassetch een fullcolor print worden aangebracht, de inkijk blijft dan volkomen geblokkeerd maar men zal het print werk kunnen zien, de zijde waarop geprint is zal aanzienlijk duidelijker waarneembaar zijn als aan de zijde waar de lijmlaag op is aangebracht.

Een andere fullcolor bedrukking kan bijvoorbeeld op one-way-vision worden aangebracht, dit is een medium wat geperforeerd is en voorzien van een zwarte lijmlaag. Deze print wordt dan aan de buitenzijde van het glas aangebracht en men ziet van buiten de print. Van binnen kijkt men makkelijk door de geperforeerde zwarte laag heen naar buiten. Dit effect verdwijnt bij de schemering en in de avond als binnen het licht aan is, men zal makkelijk naar binnen kunnen kijken en bemoeilijkt van binnen naar buiten.

Airtex is fullsize zwaar behang wat op gladde wanden kan worden aangebracht. Deze print komt in één deel en heeft dan ook totaal geen naden. Vanzelfsprekend komt dit het mooist tot zijn recht op een volledige vlakke en schonen muur. Op egale vlakken zal men makkelijk beschadigingen zien.