Optimale veiligheid voor alle ramen
Grote ramen en glazen ruimten vormen een integraal onderdeel van de moderne architectuur. Ruime ramen geven een gebouw meer aantrekkingskracht en sfeer en indrukken met het geweldige uitzicht. Aan de nadelen kunnen we echter niet voorbij gaan; glas breekt ( makkelijk ) en éénmaal gebroken is het levensgevaarlijk.
Deze nadelen kunnen wij ondervangen door de montage van Sunblock Veiligheids folie waardoor  het glas veiliger wordt en eventueel  de energie-efficiëntie verhogen en het uiterlijk aanzienlijk verbeteren.

Sunblock folie beschermt tegen inbraak, beschermt uw eigendommen en beschermt tegen persoonlijke schade.

Ramen zijn gevoelige delen van een gebouw. Vandalisme, ramkraken of pogingen tot inbraak, glas weerstaan meestal niet deze vormen van gewelddadige aanvallen. Onze hoge kwaliteit extreem sterke folie bieden, in combinatie met de bestaande beglazing, een  effectieve barrière tegen gewelddadige aanvallen. Ook bindt Sunblock veiligheidsfolie gevaarlijke splinters om zo het risico op letsel te verminderen of bij productie van bijvoorbeeld het risico van splinters in het voedsel te reduceren tot nul.
Al onze veiligheidsfolie zijn getest volgens Europese en internationale normen en onder te verdelen in drie groepen:

  • Scherfbindende veiligheidsfolie
  • Inbraak vertragende veiligheidsfolie
  • Explosie schade beperkende veiligheidsfolie