Clearview 70 binnen gemonteerde glasfolie is een geheel niet opvallende folie. Doordat Clearview 70 zeer veel licht doorlaat zal de licht schittering niet maximaal beperkt worden.
Clearview 70 is een praktisch niet spiegelende folie en reflecteert ongeveer 30% van het zon licht, afhankelijk van het glas waarop het gemonteerd is. Vandaar dat de folie ook Clearview 70 genoemd wordt, het getal achter de omschrijving duidt op de licht doorlaat.
De zeer lichte tint en het doorzicht van Clearview 70 is neutraal en wordt als bijzonder prettige ervaren in vooral woonhuizen. Deze folie wordt voornamelijk in woonhuizen gemonteerd of op etalages.
De licht doorlaat van 70% is een zeer hoge licht doorlaat, deze folie zal zeker niet opvallen bij montage. Omdat alle Sunblock folie typen volledig optisch transparant zijn, is het doorzicht naar buiten volkomen onbelemmerd.

Indien Clearview 70 glasfolie wordt gemonteerd op 6mm helder dubbel glas zal de folie tot 36% van de zonnewarmte verminderen en de schittering verminderen met 17%. De licht doorlaat op dit glas zal 67% zijn en de reductie van de schadelijke UV straling is 99,5%.
Doordat Clearview 70 een extreem licht spiegelende folie is, zal de inkijk naar binnen onbelemmerd zijn. Ook in de avond kunt u onbelemmerd naar buiten kijken en zal men nog steeds makkelijk naar binnen kunnen kijken.

De specificaties van Clearview 70 kunt u hier bekijken. De fabrieksgarantie op deze folie is twaalf jaar maar een levensduur van twintig jaar is niet ongewoon.

Doordat deze folie meer dan 99,5% van de schadelijke UV straling weert, een beperkte lichtreductie heeft en ongeveer 30% van de zonnewarmte weert zal deze folie verkleuring van interieur, goederen en kunst beschermen tegen veroudering of verkleuring. Door het weinig opvallende uiterlijk van Clearview 70 kan deze folie goed worden toegepast in particuliere woningen, een kunst galerij of winkels.