Matte folie met logo’s en teksten wordt al naar gelang en idee van de klant uitgevoerd.
Door middel van onze computer gestuurde plotter is het mogelijk om ieder uit lijnen opgebouwd ( of in lijnen om te zetten ) logo of teksten in ieder lettertype uit te snijden in een matte glassetch folie.
Zodra dit uitgevoerd is worden de uitgesneden vlakken uitgehaald en de folie voorzien van een transfer tape, deze tape zorgt ervoor dat de folie in verband blijft en er geen uitgesneden stukken uit de folie vallen.
De folie wordt dan inclusief de transfertape aangebracht op het glas en later kan dan de transfertape verwijdert worden. Hierdoor zijn de uitgesneden vlakken helder glas en de rest van de ruit mat, of andersom…
Alles wat in lijnen om te zetten is kan op deze manier op glas worden aangebracht, u kunt uw creatieve geest aan de gang zetten.

Een meer simpele oplossing is bijvoorbeeld de inkijkbeperking in veel kantoren en woonhuizen waar een groot vlak matte folie is aangebracht op het raam en er lijn uitgehaald zijn zodat er door deze lijnen en dus het heldere glas naar binnen gekeken kan worden.

Om een kamer niet geheel dicht te maken kan er ook rond de folie een randje vrij gesneden worden, waardoor dit weer helder glas wordt. Dit heeft als voordeel dat er in het voorbijgaan ( van voorbijgangers ) de inkijk bemoeilijkt wordt maar u, als persoon achter het glas, toch door de vrije lijnen enigszins vrij zicht naar buiten heeft.